onsdag den 24. april 2013

Marmelade-bonanza!

Måske har I allerede set ovre på Instragram, at jeg er i gang med at teste marmelade. Jeg fik i fredags en kasse fyldt med italienske lækkerier fra Rigoni Di Asiago.Og siden da har ungerne og jeg testet indholdet:

• Blåbærmarmelade
• Abrikosmarmelade
• Jordbær- og skovbærmarmelade
• Hindbærmarmelade
• Nocciolata chokonøddecreme


For at prøve alle marmeladerne (og choko-cremen) igennem, har vi givet den gas med lækkerier derhjemme (ja, vi har fået massive mængder sukker på almindelige hverdage, men der er jo lockout, så en masse andre hverdagsting er alligevel skredet i svinget).Hindbærboller

Vafler med jordbærmarmelade

Horn med choko-creme
Børnene har hver især fundet deres favorit. Sjovt nok plejer de at sværge til hindbærmarmelade, men ældstesønnen er blevet vild med varianten med jordbær-skovbær og mindstesønnen (og jeg) nyder helst blåbærmarmeladen.Bolle med blåbærmarmelade


Vi spiser normalt ikke abrikosmarmelade. Jeg har smagt på den, men den bliver nok ikke en favorit. Derfor har vi brugt den i havregrynskugler og der gav den en dejlig friskhed og erstattede noget af smørmængden.Havregrynskugler


Jeg har ikke fået testet marmeladerne med noget yoghurt naturel/skyr, men det skal jeg helt sikkert i weekenden.

Jeg kendte ikke mærket på forhånd, men er blevet ret vild med blåbær-varianten, så den skal jeg helt sikkert have, når vi har fået spist os igennem glasset derhjemme. Den smager total godt ovenpå et stykke knækbrød med ost. Jeg er nemlig ikke vild med over-søde marmelader (I ved, dem hvor det nærmest hviner i tænderne, når man spiser dem) og blåbærmarmeladen er tilpas syrlig og frisk.

Alt i alt - d
et er altså nogle lækre varer! Især kan jeg godt lide, at ingredienslisten er ret kort, produkterne er økologiske - og ja, der er sukker i, men de smager ikke over-sødt. Total win-win.


Dette er et sponsoreret indlæg. Jeg har fået produkterne gratis, men bedømmelsen af dem, er helt min egen ;-) Alle fotos er taget med Iphone 4S.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...