fredag den 26. oktober 2012

Jeg forstår det stadig ikke helt.

I går var det 2 uger siden min morfar døde. Synes tiden er gået så ufattelig hurtigt og jeg vågner hver dag og tror håber, at det bare er noget, jeg har drømt.
Jeg har ikke helt forstået, at han er død. Selv om jeg har set ham, da han var død og har sagt farvel, både på hospitalet og til begravelsen, så gør det stadig ondt og det er som om, at han ikke er væk.
Det er svært at se min mormor uden morfar. Det er svært at være i huset og kigge på hans tomme stol. Det er svært at gå i haven og vide, at han ikke bare er herude. Det er i det hele taget svært at tænke på, at han ikke er her mere.
Jeg ved godt, at sorg tager noget tid. Jeg ville bare ønske, at min hjerne helt forstod, at dette er virkeligheden...

2 kommentarer:

  1. Pyha.. ja, det kommer til at tage tid, men det er også det, der skal til, for at ens hjerne lærer at tage det ind. Det første stykke tid går man nærmest rundt i en choktilstand og tror alting er en ond drøm. Et stort varmt kram herfra.

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...