søndag den 7. oktober 2012

Her går det godt - send flere gode råd!

Jeg er SÅ glad for at I tager jer tid til at give mig råd/fortælle hvad der er galt, med mine indstillinger her på Blogspot. For jeg kan ikke selv regne det ud. Når man er logget ind ser alt fint, fint ud og jeg kan kommentere mv. Er godt klar over, at det er anderledes for jer derude i den anden side. Så tak for al opmærksomheden. Det meste skulle være rettet nu, men skriv gerne, hvis der er mere! :-)

Ellers er alt som det plejer her på Vestegnen. Synes dagene suser afsted. Jeg prøver at følge med - tungen halsende ud af munden og gymnastiktøj og madpakker på slæb. Jeg er begyndt at motionere lidt mere end ellers - cyklede til en housewarming lørdag, 12 km ud og 12 km hjem. Og så er der også noget med kosten og vægt, men det får et indlæg for sig selv ;-)

God søndag i Blogland...

4 kommentarer:

 1. Hvordan lykkedes det dig at få flyttet din blog?

  Jeg har brugt over 1 time, og lortet virker bare ikke. Jeg skal bevise, at jeg ikke er en robot ved at skrive de bogstaver jeg ser, men den siger hele tiden at jeg har skrevet noget forkert.

  Nu giver jeg op for denne gang.

  SvarSlet
 2. Jamen, jeg fik ordnet det via en hjemmeside, der konverterede min WordPress til Blogger. Skriv igen, hvis du skal have link...
  Det med bogstaverne kan jeg nok ikke hjælpe med :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må gerne give link til hjemmesiden, der konverterede din WordPress til Blogger. På forhånd tak!

   Slet
  2. Du skal eksportere bloggen og gemme filen et sted på din computer. Derefter hent den ind i det her link: http://wordpress2blogger.appspot.com/
   Gem filen igen bagefter og importer den i f.eks. Blogger - din nye blog. Du kan derefter vælge hvilke indlæg du vil udgive - jeg tog bare det hele :-)

   Slet

Giv mig dine tanker...