tirsdag den 23. oktober 2012

Har du ikke tabt dig?

... Sagde min kollega, som går op og ned af mig hver (hver)dag og derfor ikke er oplagt til at se, om jeg svinger i kiloerne. Men jo! Jeg har tabt mig. 5 kilo er der røget siden jeg kom hjem fra Azorerne for ca. 3 måneder siden.
Og de er tabt ene og alene ved kostomlægning. Jeg har derfor sagt nej, nej og atter nej til bl.a. is, slik, sodavand, alkohol, hvidt brød og kage. Det sidste så meget, at mine kollegaer er helt bekymrede. For det er slet, slet ikke min stil. Og jeg er blevet noget frelst med masser af vand og mindre portioner på min tallerken.
Og hvorfor? tja, mit tøj sad efterhånden ret stramt og jeg var ret meget i chok, over at se vægten, da jeg kom hjem fra ferie. Så det var vel motivation nok?!!
Jeg har ikke motioneret særlig meget - et par uger i midten gav jeg den godt nok gas, men det tabte jeg mig ikke synderligt af - men muskler er jo heller ikke at fornægte ;-)
Jeg er på ingen måde fanatisk med kosten. Jeg har bare skåret det usunde væk i hverdagen. Jeg spiser stadig mine elskede chips. Jeg gør det bare kun fredag/lørdag. Jeg drikker et par glas i weekenden og jeg forsværger på ingen måde fedt eller pasta eller mælkeprodukter. Jeg tænker mig bare om, hvad jeg putter i munden. Og skærer ned på mængderne. Og siger nej tak til en masse ting, som jeg før ville have proppet i munden uden omtanke.
Er det et kedeligt liv? Jeg synes det ikke. Jo, nogle gange er det sgu surt, at skulle sige nej. Eller stå med chokoladen i hånden og bare have lyst, for at ligge den ind i skabet igen.
Til gengæld glæder jeg mig til at spise lidt 'godt' i weekenden. Til at drikke sodavand fredag. Jeg nyder det jeg 'synder' med i højere grad end før og kan sagtens stoppe inden kvalmegrænsen. Og nu kan jeg prale af, at kunne passe mit tøj igen. Og vægten står nogenlunde stille på et tal jeg har det godt med. Så er det bare med at holde den gode stil hele vejen til nytår :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...