torsdag den 26. juli 2012

Ohh, so true...

vejret

Det er varmt nu, ik'?!! Jeg måtte svælge en stor is-kaffe i går, mens jeg sad i solen og bare svedte! Altså, jeg klager ikke! Synes bare det er en smule unfair, at jeg skal sidde på arbejde til kl. 18 i dag :-(

5 kommentarer:

 1. Præcis! Ligesom mig. Til gengæld skal jeg så på ferie i morgen - til Grønland... ("Der er jo ingen palmer!" -sagde min frisør, da vi netop havde snakket om at emigrere til et sted under varmere himmelstrøg med palmer ;) )

  SvarSlet
 2. Grønland er skønt! Og kan være ganske varmt. Jeg har i hvert fald et billede af mig med solbriller, t-shirt og oprullede bukser fra Jacobshavn ;-)
  Rigtig god tur - jeg er død-misundelig!

  SvarSlet
 3. Jeg sidder også på arbejde og sveder. Til gengæld kan jeg også se frem til ferie i morgen. Lørdag daffer jeg til Newcastle upon Tyne, hvor der venter 15-17 grader med regn og lidt sol. Men, men, men - jeg skal heller ikke klage. Ferie er ferie. Uanset vejret :-)

  SvarSlet
 4. Jeg elskerelskerelsker mit natarbejde her i varmen. Køligt-rart og så får jeg penge for at sidde udenfor og drikke kaffe mens solen står op og jeg læser blogs :) <3 Næsten en skam at starte på studiet igen nu her - kunne godt blive her på hotellet som natportier for altid ;)

  SvarSlet
 5. # Volapyk: Bare det var mig. Elsker England - også selv om vejret tit er dårligt. Men det er bare ligesom om, at man har indstillet sig på det og så kan man altid blive positivt overrasket (især over at det regner knapt så meget). Rigtig god tur :-)

  #Nemo: Må sgu være dejligt! Bare det at få penge for at sidde udenfor. Må man spørge, hvad det er for et job?

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...