tirsdag den 17. juli 2012

Det var så den ferie!

Godt jeg stadig har en uge tilgode - en dejlig lang uge 32, hvor solen vil skinne fra morgen til aften på mit sommerhus! (Hørte I det deroppe, vejrguder. Lidt bedre end nu - er det en aftale?!!).

Nå, men ellers var den der ferie vist meget lidt tiltrængt ;-) Jeg fik i hvert fald sovet længe (relativt), slappet af (igen relativt - indsæt familie og børn her) og lidt farve i ansigtet blev det også til (relativt, ingen andre end mig kan se det).

Og ja, Azorerne kan anbefales. Især hvis man kan leve med (meget) omskifteligt vejr og den sydlandske attitude (vi tager det som det kommer - ingen stress). Og trods det var hele familien, der var afsted (mine forældre, min bror, hans kone og deres 2 små børn og min kæreste, mig, og vores tilsammen 3 børn) så gik det faktisk overraskende 'smooth'...

Vil I gerne se nogle stemningsbilleder? Ja, det tænkte jeg nok ;-) så her kommer de:

sommerferie-2012-036
Kirken i Ponta Delgada

byen
Udsigt over byen

 

grotte
Leg i parken

 

sommerferie-2012-093
Under et lille træ i parken

sommerferie-2012-110

Ikke helt for stor til at lege

sommerferie-2012-141

Lavaklipper ved havet

sommerferie-2012-133

Tvillingesøerne

sommerferie-2012-138

Vejside blomster

3 kommentarer:

  1. Velkommen tilbage.. det ser jo sindsygt dejligt ud...!! :)

    SvarSlet
  2. [...] skal på ferie (igen - ja, holdt jo kun 2 uger dengang for 100 år siden i juli). Sommerhuset kalder igen i år og det bliver ikke regn (altså, det håber jeg det ikke gør - har [...]

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...