fredag den 6. juli 2012

Leder du efter en god neglelakfjerner, en super mascara eller en god fugtgivende creme? Så læs mere her!

Jeg har endnu engang testet for Anette. Og her er et samlet indlæg med alle testerne:

 

imag0387

- Mascara fra Sephora: Børsten minder meget om Mac Faxtor False Lash, men jeg synes denne giver en del mere 'power' på vipperne. Drysser ikke i løbet af dagen og er nem at påføre, selv om jeg ikke kan det der trick med at zig-zagge på vipperne. Skal tørre lidt længere tid end man er vant til, men giver et godt resultat. Dog er den lidt svær at få af om aftenen. Der skal gnides en del, selv om min make-up fjerner også er til vandfast. 

 

imag0389

- Neglelakfjerner fra Sephora (bøtte): Jeg bruger normalt ikke neglelak fordi jeg synes det er så besværligt at fjerne. Derfor er denne bøtte som tænkt til mig. Ned med poterne og væk er lakken. Den dufter fint og får renset det hele væk! Jeg er absolut blevet en fan. Det bliver nok ikke nemmere. Kan dog ikke bruges til at fjerne lak på tæerne - det er afprøvet ;-)

 

creme

- Creme Yes to Blueberries: Her er en virkelig fugtgivende creme! Har læst at den anbefales til 'moden' hud (og jeg er kun 37!), men jeg skal have én af dem til vinter. Min hud har været virkelig godt gennemfugtet og det har kunne mærkes og ses på min ansigtshud. Duften kan være lidt voldsom når man smører den på, men det forsvinder i løbet af et øjeblik. Er vild med at den kommer i pumpeform, men lidt ærgeligt at man ikke kan se, hvor meget der er tilbage.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...