mandag den 23. juli 2012

Her er lidt dødt...

Altså, det er godt nok ikke meget der sker. Hverken i det danske sommerland, nyhederne (eller bare tv generelt), på bloggen (min og andres), på FB osv.  Til gengæld var der proppet med mennesker i Tivoli i går ;-)

På jobbet er der lige så dødt som i sidste uge. Og det er kanon svært at tage sig sammen til at lave noget, når der er så stille. Det tager noget af energien - i hvert fald hos mig.

Og så kom det gode vejr, endelig! Synes vi har sukket efter sol og lidt varme i så lang tid nu. Glæder mig allerede til at kunne spise ude, til bare ben og solskin fra morgen til aften. Synes godt nok det må være surt at have holdt 3 ugers sommerferie og så begynde på arbejde i præcis den uge, hvor det endelig lugter lidt af sommer i Danmark. Så alle jer med ferie nu. Som ikke er gået i panik og fløjet sydpå. Nyd den danske sommer, som i denne uge viser sig fra sin bedste side :-)

2 kommentarer:

 1. Jeg skrev på morsdilemmas blog, at man ikke må reklamere. Jeg har lige læst reglerne og vil lige præcisere: "Det er ikke tilladt at bruge bloggen som reklame" står der.

  Det tolker jeg sådan, at man ikke må have en blog med det ene formål at reklamere.

  Nyd solskinvejret mens det er her :-)

  SvarSlet
 2. Pyh - så er jeg ikke 'dømt ude' ;-)
  Jeg har kun 1 gang fået penge for at reklamere - og reklamerer ikke i hvert eneste indlæg, kun som reference, hvis jeg har købt noget som jeg tænker, at andre kunne være interesserede i...
  Er nok ikke så meget inde i alt det der - jeg skriver bare :-) tak for opklaring.

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...