torsdag den 14. juni 2012

Sort igen

Der var jo det der løfte, om ikke at købe mere sorte ting til garderoben. Meeen så fik jeg en sød top af en veninde. Og mangler også en ny sort taske. Og så var jeg begyndt på et nyt projekt, om at bruge tøj i mit skab, som jeg ikke har haft på i lang tid (altså ½ år eller mere).

Jeg har købt nyt tøj (surprise) og der har været ting imellem, som ikke var sorte! Men det er svært. Altså, gad godt være sådan én, der gik i farver og mønstre. Især på toppe og underdel fronten ;-) Men jeg kan ikke. Jeg ved ikke, hvad der vil klæde mig og heller ikke, hvordan jeg skal style det.

Så indtil videre har jeg 'nøjes' med at tilføre et par (glade) farver og  nogle pasteller.

(Selv om jeg indrømmer, at helhedsindtrykket i mit skab er sort, gråt og jeansblåt).

bukser-vm

Hvem der bare turde springe ud i sådan et par her.

9 kommentarer:

 1. Nøj, de er fede! Og de er da næsten helt sorte - og kan bruges med en sort eller hvid (eller gul?) top til, så gogogo!

  Jeg kender dog ellers godt til det der med at købe og gå i (for meget) sort. Så i går tog jeg konsekvensen og købte 3 kjoler - den ene mere gak end den anden mht. farver og mønstre. Nu skal Asos bare være så venlig at sende dem til mig - så kan det være, at der bliver mønstret modeshow ovre hos mig... :-)

  Men bukserne. Køb dem! De er jo ikke engang så dyre!

  SvarSlet
 2. Det værste er, at jeg har opdaget at de er på tilbud til halv pris i Vero Modas egen webshop. Argh, nu er jeg jo bare nærmest tvunget til at købe dem!
  Bare jeg havde dit mod mht. ASOS kjoler - de har så mange mønstrede/farvede til gode priser.

  SvarSlet
 3. Må jeg spørge, hvad det er, der skræmmer dig ved at gå med farver på dit tøj? Du behøver jo ikke gå all in på cirkus-style, og det par bukser du viser her, har jo nærmest ikke farve på sig. (men jeg er halvt klovn, modemæssigt, så jeg står i en helt anden grøft :) )
  Især her om sommeren er der jo mange, der går i farverigt tøj, så du vil næsten skille dig mere ud i mørkt tøj end med farver på - hvis det er synligheden du er nervøs for.

  Prøv eventuelt med nogle farverige ensfarvede toppe til mørke bukser/nederdele. Det passer altid sammen og med en mørk cardigan til, har du næsten gemt farven helt, så det mest er dig selv, der er bevidst om det.
  Jeg synes i hvert fald selv, at jeg bliver meget gladere af at have farverigt tøj på.

  SvarSlet
 4. GG: Kan du komme forbi Brøndby omkring kl. 6,30 hver morgen og lige finde noget tøj til mig i skabet ;-) Ja, det skræmmer mig lidt med farver - og endnu mere med mønstre. Har toppe i farver, men ender alt for tit i sort, gråt og jeansfarve. Og det er helt sikkert en dårlig vane at gemme sig i de mørke farver. Har nu bestilt bukserne (hårdt presset af dig og Øglemor) og har også købt en sort/hvid mønstret nederdel i H&M. Tak for indspark til jer begge :-)

  SvarSlet
 5. Haha ja, det kunne da være hyggeligt, men der er lidt langt. Desuden skal jeg fodre børn på det tidspunkt. :)

  Du kan jo gøre det samme med mønstre - sæt noget mønstret sammen med noget ensfarvet, så er du altså ikke gået helt galt i byen. Og så kan du jo være vovet og sætte det mønstrede sammen med en anden farve. Du kan jo starte med noget hvidt for at bryde din "sorte trang", og så udbygge det med blå, grøn, rød eller hvad der nu passer til det mønster du vælger. En hvid skjorte eller top vil da være vildt cool til de bukser der. :)

  SvarSlet
 6. Jeg har fulgt Øglemors råd og købt en gul top til bukserne. De kommer i dag, så må vi se, hvor meget jeg 'tør' :-)
  Hvid er jeg dog ikke så god til - Jeg er både bleg og en klummer til at spilde/få pletter mv. Og så er den mindste søn stadig slem til at tørre (sorte) fingre af i mig ;-) så hvid er en sjælden farve hos mig...

  SvarSlet
 7. Uh, du har købt bukserne, simpelthen. Så forventer jeg at se et billede i det nye outfit! :-)

  (Kender i øvrigt godt det der med hvid - den farve er jeg heller ikke så god til. Alle andre øver jeg mig til gengæld i at gå mere med :-))

  SvarSlet
 8. Ja, jeg fik dem sgu billigt - kun 99 kr. Og de er meget lækre at gå i. Ved bare ikke om jeg kan få taget et billede, men kan se det lykkedes for dig ;-) skal man ikke have meget lange arme?

  SvarSlet
 9. Man skal bare have et spejl, man fotograferer ind i :-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...