fredag den 1. juni 2012

Musik og smag...

Jeg er blevet gammel! Jeg ved ikke, hvad der rører sig på musikscenen for tiden og når jeg hører et godt nummer i radioen, ved jeg ikke nødvendigvis, hvem der synger/spiller.

Det er egentlig lidt trist, når man tænker på, at jeg før i tiden var helt med på, hvem der blev spillet, hvem der var på vej osv. Nu er jeg bare total ude af trit. 

Heldigvis for mig, så har jeg en bror, der stadig er 'med på beatet' (fik I den ;-) ). Han har således fået mig til at høre Johnson, allerede før han blev kendt. Og for et stykke tid siden, synes han jeg skulle lytte til Lucas Grahams nummer 'Drunk in the morning'. (ja, det er ham, der spillede 'Grunk' i Krumme-filmene)

Og nu er jeg helt vild med nummeret (også det). Og I skal da ikke snydes! Så her er det - god weekend :-)

 

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/2b2doSKS41c" width="425" height="350" wmode="transparent" /]


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...