onsdag den 21. marts 2012

Træt af spam!

Jeg må indrømme, at jeg er træt. Træt af, at Urbanblog bliver spammet helt vildt, uden at nogle gør noget ved det. Der er lang tid til efteråret!

Siden i går har jeg fået 65 spamkommentarer. Og fordi der en sjælden gang gemmer sig nogle rigtige kommentarer imellem alt det spam, så kigger jeg det hele igennem før jeg sletter. Men nu er jeg altså træt. Så fremover kan det være, at det hele bliver slettet uden gennemsyn.

Hilsen bb2605 - som synes, det er øv med alt det spam (og undrer sig over, at der ikke er nogle, der gør noget/tager sig af det)  :-(

6 kommentarer:

 1. Hørt.. "de" må jo åbenbart være ligeglade, om vi blir' her og blogger eller ej.. hvor kompliceret kan det lige være..??! Er osse PISSE-IRRITERET over det... for at sige det mildt.. Det føles som om, vi er ved at blive mobbet ud af vores eget hood... *surmuler* :(

  SvarSlet
 2. Kan så komme med bonus oplysningen, at hvis man slettet alt indholdet på sin blog, så forsvinder alt spammet også. Jeg har ikke fået en eneste spamkommentar de sidste 10 dage ;-) Kedeligt men effektivt.

  SvarSlet
 3. Jeg har en indstilling på min at kommentarer kun bliver vist, hvis pågældende tidligere har fået godkendt en kommentar - det holder det meste spam væk - men de faste kommentatorer skal self. lige møllen igennem med at godkendes den første gang

  Men ja jeg er generelt også rigtig træt af Urban! Det er udelukkende forsiden der er anvendelig pt - eller dvs de blogs jeg følger fast, kører jeg på rss feed istedet - hvilket også er begyndt at give bøvl desværre...

  SvarSlet
 4. Mit spamproblem er minimalt, men generelt sidder jeg også med følelsen af at være helt urban-forladt. :(
  Forsøger selv at følge med i jer andres ved hjælp af også rss, det oplever jeg fungerer bedre end forsiden lige pt. :)

  SvarSlet
 5. Jeg er også træt af spam, men spørgsmålet er om nogen KAN gøre noget ved det. De stakkels Urbanfolk røg vel ud sammen med avisen, så....

  Og hvis bloggen ikke er en del af berlingske mediers fremtidsplaner (er mit gæt), så er det måske ikke så overraskende, at de ikke prioriterer den pressede tid her.

  Jeg kunne godt leve med spam, hvis bare der kom lidt liv i bloggen.

  SvarSlet
 6. Fra i morges til nu (kl. 16.23) har jeg fået 51 spam kommentarer.
  Jeg har ikke lyst til at flytte eller slette min blog og jeg kan ikke finde ud af det der RSS...
  Håber også på lidt mere liv i Urban-bloggen :-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...