mandag den 5. marts 2012

Feriebilleder

Mens jeg alligevel sidder i kø hos SKAT for at se min årsopgørelse, kan jeg jo lige up-loade lidt feriebilleder ;-)

Skøn ferie i øvrigt (det føles allerede som meget lang tid siden) og jeg fik i år endelig lov at løbe en del på ski, da den mindste tog et kvante-spring og løb og løb... Over 50 km. nåede han at løbe på under 1 uge. Så flot...

norge-2012-03

norge-2012-1

norge-2012-119a

norge-2012-36

norge-2012-10

norge-2012-063

4 kommentarer:

 1. Åhr, det ser lækkert ud. Jeg vil også snart på 'rigtig' skiferie, hvor jeg kan få løbet ordentligt på ski. I minusgrader. På noget, der ikke er kunstsne :) Fedt med mindstemanden - han fik lige pludselig grebet om det?

  SvarSlet
 2. Tja, han var i hvert fald blevet markant bedre og mere udholdende siden sidste år. Men hotellets ejer sagde, at det var meget almindeligt at børn i hans alder lige pludselig kom efter det. Sådan havde hendes børn også været :-)

  SvarSlet
 3. Det ser FANTASTISK ud, Birgitte. Jeg beundrer alle - store som små - der kan stå på ski, fordi jeg bare selv synes det er såsåsåså hammersvært (prøvede for første gang sidste år og det var ikke en succes - men det var det heldigvis for mine børn).

  SvarSlet
 4. Anette - jeg har stået på ski siden jeg var 7 år og mine egne unger siden de blev født. Men forstår godt andre kan have problemer med at få det lært. Du må i gang med at øve dig :-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...