tirsdag den 6. marts 2012

Noget om kasser

Altså selvbetjeningskasser i supermarkedet (det var også det du tænkte på, ik?!!).

I min lokale SuperBrugs findes de ikke. Her er kun lange køer ved kassen og en flaskeautomat, der stort set altid går i fejl.

Min lokale Netto har også 'almindelige' kasser. Og en masse rod (men det er vel næsten obligatorisk for Netto).

I den nærmeste Føtex derimod, der er der selvbetjeningskasser! Lige da de blev præsenteret tænkte jeg: Yes, slut med kø og varer der går ind til forkerte priser (kan være ret så irriterende, se selv her).

Meeen, jeg skulle blive slemt klogere.

Jeg har endnu ikke prøvet, at den l*rte maskine ikke er gået i fejl og skal betjenes/låses op af en servicemedarbejder. Der er utrolig lang kø, i betragtning af, at det er selvbetjening og derved burde gå hurtigere. Helt slemt bliver det, hvis man har sit eget net/pose med (og det har 'man'). Så er jeg sikker på at få en fejl. Eller ungerne smutter med en vare i hænderne. Eller jeg retter på varerne efter de er lagt i posen. Osv.

Så nu har jeg opgivet dem. Jeg - som ellers er teknologien og den digitale verdens største fortaler! Kom igen når I har fået et bedre produkt. Æv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...