onsdag den 14. september 2011

Weekendens høst

Var som sagt et smut forbi Olderne i lørdag og blev straks sendt ud og plukke hindbær. Skulle hilse og sige, at de altså river lidt de der torne. Men det er det værd, for vi fik en hel bøtte lækre bær med hjem, som vi smovsede i om søndagen. Resten lavede jeg syltetøj og hindbær yoghurt ud af... Nå ja, og så fik vi også lidt vindruer med hjem - bare lidt ;-)

 

bc3a6r

4 kommentarer:

 1. - der er vist nok til en flaske vin ;)

  SvarSlet
 2. Mmmmmm! Nøj, det ser lækkert ud. Jeg vil også ud og plukke bær og druer! Må jeg låne Olderne(s have)? :-)

  SvarSlet
 3. #Line - min ældste søn spurgte faktisk om Jeg så skulle lave vin ud af dem, men det er vist lidt for kompliceret for mig ;)

  SvarSlet
 4. #Øglemor - du tager bare til GLostrup ;) hele bagvæggen af drivhuset er fyldt med druer! Der er næsten ikke flere hindbær, men det er osse anden omgang de giver.

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...