tirsdag den 13. september 2011

Hverdag.

 


 


Når man kan noget – og så alligevel ikke: Den mindste søn kigger på sæbeautomaten og staver K-A-T-R-I-N siger Sæbe! ;-)


 


Ellers vågnede jeg i dag til Shu-bi-dua’s ’Hvalen Hvalborg’ i hovedet (hvad sker der lige for det?!!) dødtræt…


 


Sådan er det altid efter en dejlig lang weekend, der bød på både overnattende kammerat, biblioteksbesøg, frisør (ungerne), indkøb af huer til vinter, besøg hos Olderne og tur til svømmehallen søndag. Der var nu også tid til afslapning, bortset fra at jeg blev vækket meget tidligt (kl. 7) lørdag morgen!


 


Fredag fik jeg brevstemt, så jeg nu med god samvittighed kan lukke øjne og ører for alt, hvad der hedder valgkampagne (problemet er så bare, hvad man så skal se i TV?!!)


 

5 kommentarer:

 1. Man kan altid komme til at shoppe lidt på nettet i stedet for at se TV - jeg er fx lige kommet til at købe denher til mig selv i fødselsdagsgave: http://www.asos.com/Asos/Asos-Wide-Brim-Fedora-Hat-With-Feather-Trim/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1725572&cid=4174&Rf900=1491&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Teal

  :D

  SvarSlet
 2. Hold da k* - har du virkelig? Den er fed, men jeg ved bare, at jeg aldrig ville få den brugt! 'Hatten' af for dig, haha

  SvarSlet
 3. Hvorfor skulle du brevstemme, Birgitte...er du på vej ud af landet?

  SvarSlet
 4. Næh, men da jeg arbejder på Rådhuset, så var det bare nemmere. Vi har nemlig også lang torsdag (til kl. 18) og skal direkte ud og spise, da min kæreste har fødselsdag :-)

  SvarSlet
 5. ... men satser på at komme ud af landet i uge 40

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...