mandag den 19. september 2011

Taknemmelighedsdagbog

Prøv det, siger jeg bare... De der 3-5 ting, der har gjort din dag god. Det positive aftryk på livet... Ja, det lyder måske lidt frelst, men jeg er jo en stor fan af Anna og efter selv at have prøvet taknemmelighedsdagbogen i en periode her på bloggen, har jeg gået og tænkt lidt over konceptet.

Derfor blev jeg rigtig glad, da jeg for et stykke tid siden så dette indlæg ovre hos Anna. Og fandt en ny måde, at værdsætte dagligdagen. Ja, mobilen er godt for noget!

I denne weekend har jeg været taknemmelig for bl.a.:

 • at sove rigtig længe søndag morgen!

 • at hjælpe en ny beboer i opgangen med lån af værktøj

 • en stor jordbær milkshake fredag aften, uhmm...


 

PS. Kan (stadig) også godt anbefale, at man går i gang med lidt dybere tankevirksomhed ovre hos Fuhrmann's side, selv om der pt. ikke kommer nye spørgsmål.

3 kommentarer:

 1. Ja, det er virkelig en god ting :-) Og før man ved af det, så går der sport i at få alting til at være positivt. Som fx lige nu, hvor jeg sidder ved bloggen, og har den skønneste baby liggende ved siden af for fuld babypludder...

  SvarSlet
 2. En bedre sent-end-aldrig kommentar. For det der virker big time. Jeg har set dokumentation på, at taknemmelighed er den direkte vej til en større lykkefølelse.

  SvarSlet
 3. Tak for kommentar - det er aldrig for sent, søde Anette.
  Jeg kan klart også mærke en effekt af det - burde være noget alle skulle gøre i bare en uges tid ad gangen :-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...