tirsdag den 27. september 2011

Weekend i billeder

Ej, jeg har faktisk ikke været helt så god til at tage billeder denne weekend, selv om der skete en hel masse!

Var til klassefest både torsdag og lørdag og ellers fik vi samlet en masse kastajner søndag og lavet et par dyr eller 5 ;-)

Og jeg er begyndt at løbe igen (!) - dog kun opstart på løbeprogram, så min fod og den dårlige kondi kan følge med.

 

kastanjedyr

 

dekoration

 

kager

3 kommentarer:

 1. Årh, det sser hyggeligt ud :-) Glæder mig SÅ meget til fasen med kastanjedyr - måske skulle man tyvstarte lidt?

  SvarSlet
 2. Eih, det ser godt nok hyggeligt ud. Hvordan får man egentlig lettest sat tændstikkerne fast i kastanjerne? Erindrer noget om syle fra min barndom, men det vil jeg alligevel ikke udsætte Øglen for :-)

  Og sejt med løberiet!

  SvarSlet
 3. #Line - du går bare i gang ;-) jeg kan godt sende dig nogle ideér (foto), hehe...

  #Øglemor - da jeg var barn lavede min far en rigtig fin 'dims', som var et lille stykke brædt (aflangt), hvor et langt søm blev banket igennem ude for enden. Så kunne man holde på det lille stykke brædt og stikke den del af sømmet, der var kommet ud på den anden side, ned i kastajnen, uden at få skade på fingre. Gav det mening? Mine unger har brugt den metode siden de var helt små... Ellers må du i gang med at lave hullerne for hende :-)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...