mandag den 6. juni 2011

Vrede fugle

Så så man lige mig! Nu med SmartPhone, hehe... Altså ikke at jeg kan finde særligt meget ud af den og mine store fedtfingre har også fået sendt en sms (eller 5) der ikke var færdig, samt et utal af kladder, fordi jeg får klikket væk.

Noget har jeg fået sat op og fået styr på. Andre ting må komme hen ad vejen (eller når jeg får fat i min kusine, som har den gamle model). Indtil videre så sidder jeg bare lidt nogle gange og falder i staver over, hvor dejlig den er ;-)

 

htc-wildfire-s_billede

 

... og så har jeg fundet ud af, at hente apps og spil og jeg skal komme efter dig. Især 'Angry Birds' stod højt på børnenes ønskeliste. Og jeg skal love for, at de fik spillet. Ikke langt tid, for det tog jo under en halv time for dem, at klare 5-6 niveauer! (fik jeg nævnt at deres far har haft spillet i ret lang tid? - og de er tekniske vidundere, modsat deres mor?).

Nå, men efter de var lagt i seng kunne vi andre så spille. Og jeg skal lige love for, at der var nogle, der blev grebet af det (mest kæresten, ikke mig... ej måske også mig lidt). Har ellers aldrig været til sådan noget med spil på mobil. Men hvis ikke jeg skulle have brugt busturen i dag til at forberede noget undervisning i dag, så havde jeg nok spillet ;-)

(Medmindre varmen havde fået fingrene til at glide for meget på touchskærmen - puh, det er næsten for meget af det gode, men klager ikke, nej nej).

5 kommentarer:

 1. Det der med at gå fra nummer-tastatur til fedtefingre-tastatur på Mandens aflagte iPhone har jeg eddermugme også bandet langt væk... Og jeg er stadig på 1-finger stadiet! Men smart er det med alle de funktioner man har nem adgang til. Fx at skrive kommentarer på Urbanblogs ;)

  SvarSlet
 2. Næh, hvor smart!

  Jeg kan anbefale spillet "Axe in Face". Det er afhængighedsskabende på samme måde som Angry Birds, bare meget sjovere - synes jeg. :)

  SvarSlet
 3. Tak for gode råd :-) jeg øver og øver. Nu skal jeg snart prøve det med blogs på mobilen... og må nok også hente det der spil ;-)

  SvarSlet
 4. Cut the rope er også super godt

  SvarSlet
 5. Er det ikke kun til IPhone? Synes ikke jeg kunne finde det på Market...

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...