mandag den 20. juni 2011

Lidt om status

Jeg skal snart på ferie. Måske er det derfor jeg ikke rigtig orker at skrive de lange forkromede endlæg. Eller måske er det fordi jeg har så ufattelig travlt med arbejde, sønnens fødselsdag, de sidste feriedetaljer osv.

Dårlig undskyldning, jeg ved det. Jeg glæder mig til ferien, men tror også det betyder, at der kommer en mindre blog pause. Kan mærke at jeg også trænger til ferie fra min computer/mobil.

Så selv om der er lidt tid til ferien, så bliver her nok lidt stille lige pludselig. Det er bare fordi, jeg er ude i det lunefulde danske sommervejr.

1 kommentar:

  1. Sommerpause er godt :-) Den slags sommer, hvor man bare er ude til langt ud på den lyse sommeraften, og hvor alting bare kommer heeeeelt ned i gear. Og også godt at holde pause fra både computer og mobil - hvis man kan...

    Så god sommer! Og glæder mig til at gense dig herinde, frisk fra sommerlandet med nye historier :D

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...