torsdag den 5. august 2010

Som om!!!

welove_dkMan kan godt blive lidt gnaven, når sådan en reklame lander i ens mail-boks. 'Jeans til alle figurer' - yeah right! Er træt af skinny jeans, som jeg på ingen måde har figur til at komme i - og så laver I jo heller ikke jeans i længde 30! Kan blive helt hysterisk over, hvorfor det skal være så svært at finde ud af, at mange af de dejlige kvinder/piger i Danmark altså har lidt form og figur... Kom igen når der er noget nyt til os, der ikke har lange tynde ben, men som synes vi stadig ser godt ud! ! !

3 kommentarer:

 1. Jeg tror problemerne er fælles for alle. Jeg er tynd og har lange ben, og jeg lover dig for, at jeg har problemer med at finde jeans som ikke enten stumper, hænger eller bare får mig til at ligne en stiknarkoman.

  Noget andet er, kvinder skal sg' ha' former!

  SvarSlet
 2. Bliver bare lidt hidsig når firmaer skærer alle kvinder over den samme kam. Der skal være plads til både korte og lange og tykke og tynde :-)

  SvarSlet
 3. Vi er helt, helt enige!!
  I det hele taget kunne det være ret lækkert, hvis det blev populært at være menneskelig. Måske netop derfor, at Nynnes Dagbog, eller bare blogging, har vundet indpas. Det burde være et clue til reklamebranchen.

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...