torsdag den 5. august 2010

Nye åbningstider

Jeg arbejder i det kommunale system, som i på et rådhus. Vi har fået nye åbningstider!

Det er ikke noget der rykker ved min arbejdstid, vi har flex tid og sørger indbyrdes for at kabalen går op, så vi altid er 2 til at ekspedere... Men som led i nye åbningstider, er det besluttet at vi først åbner for borgere kl. 13 om torsdagen og så har åbent indtil kl. 17.30, modsat før, hvor vi åbnede om formiddagen og holdt lukket midt på eftermiddagen, for så at åbne igen et par timer...

I den gamle lukketid plejede vi at holde en pause, med kage. Alle der ved noget om det kommunale system, ved også at torsdagskagen er en institution i sig selv... men men men, som en del af 'projekt ny livsstil' kombineret med at vi så ikke har pausen, som følge af de nye tider, så har jeg meldt mig ud af kageordningen...

Indtil videre har der kun været én torsdag uden kage (og der snød jeg lidt, for havde en chokolade med hjemmefra... ja ja ved det, rygrad som regnorm). I dag bliver det så spændende, om jeg går total sukkerkold eller kan udholde en hel torsdag uden kage.

4_300

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...