tirsdag den 3. august 2010

Samlerne

Hjemme hos mig bor tre samlere - desværre bor de på meget lidt plads og hvis der skal være plads til det nye, så må noget af det gamle jo ud ;-)

Problemet er bare, at samlerne helst ikke vil af med ting. Jo måske hvis de er i stykker (som i småstykker og ikke til at bruges til et eller andet / leges med på nogen som helst måde).

Derfor har jeg i ungernes fravær ryddet op! på det ene værelse (det andet nåede jeg slet, slet ikke, da jeg først gik i gang da jeg kom hjem fra arbejde). Der røg en stor pose i skralderen, med dimser og papir og skaller af plastik, og endvidere 4 poser blev deponeret i kælderrummet (moderen er nemlig også samler, endda i stor stil).

Det blev rigtig, rigtig fint og meget overskueligt (og rent). Så er det bare at vente til kælderen er så proppet at der skal ryddes op dernede. For så ryger det ud! (måske, eller givet væk, eller...)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...