tirsdag den 5. marts 2013

Er du blank?

Jeg er...

Lidt i hvert fald. Jeg kæmper med den store blanke skærm. Jeg vil gerne skrive et indlæg (eller gerne flere). Et der handler om noget fornuftigt. Eller som er sjovt. Jeg kan bare ikke liiige finde på noget.

Prøver at presse mig selv. Tænker om jeg skal smide nogle billeder på bloggen i stedet (i mangel af bedre). Føler mig presset af den nedadgående statistik, for besøgende på bloggen.

Og så alligevel ikke. Det er vel for pokker min egen blog og til dels kun for at tilfredsstille mig selv at jeg skriver. Men er tilpas 'kan-I-godt-lide-mig-hva-hva'-agtig, så det går mig alligevel lidt på, når frekvensen af indlæg halter.

Kan ikke finde på nogle emner for tiden. Eller jo - det kan jeg godt, men bare tanken om at skulle skrive et (langt) fornuftigt indlæg om det, er nok til at jeg liiige skyder det en dag. Goddag til overspringshandlinger (dem er jeg til gengæld mester i!).

Tør ikke engang skrive sætningen: "Er der noget I gerne vil høre om?" af frygt for 0 kommentarer - ja jeg ved det, jeg burde være ligeglad med antallet af kommentarer. Men det betyder åbenbart (også) noget for min 'vil-så-gerne-gøre-det-godt' hjerne. 

Tror ikke det bliver meget bedre i dag. Trykker bare på udgiv nu og så må jeg gå lidt i tænkeboks...

3 kommentarer:

 1. Præcis sådan har jeg det for tiden - kan simpelthen ikke sætte to sætninger sammen om noget som helst. Hverken de store skelsættende tanker eller hverdagens trummerum. Jeg skal dog nok komme besøg regelmæssigt alliwl ;-).

  SvarSlet
  Svar
  1. @Cille - dejlig at jeg ikke er alene (eller noget - vil helst gerne kunne skrive). Tak for besøg - jeg kigger også med ovre ved dig, selv om jeg ikke altid får skrevet noget :-)

   Slet
 2. Jeg har virkelig meget at skrive om på både den ene og den anden blog, men kan slet ikke finde roen til at gøre det. Det piner mig ret meget. Til gengæld får jeg med et par dages mellemrum læst med hos jer andre, og det er altid hyggeligt.

  (Med hensyn til nedadgående statistik har jeg det ofte så svært med, at jeg havde allerflest besøg i forbindelse med min mors død, at jeg overvejer at lukke bloggen. Det er bare ikke fedt, at andre synes, at den var mest interessant, da jeg havde det dårligst.)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...