fredag den 14. december 2012

Hobbit Town og andre planer

Weekenden ligger og lurer lige forude. Og jeg har arrangeret med min ældste søn, at vi tager i biografen i eftermiddag og ser Hobitten. Han har læst bogen i sidste måned og har virkelig set frem til at filmen fik premiere.

I morgen står den på de allersidste krampetrækninger omkring julegaveindkøb. Puh, synes det har været en lang sej kamp i år. Alt for mange gaver og alt for lidt tid (og penge). Har endda klaret en del på nettet, men stadig - glæder mig helt til det er overstået.

Søndag skal vi have den traditionelle konfekt-dag, hvor ungerne og jeg laver konfekt med min far. Det er en tradition vi har haft i min familie siden min bror og jeg som små stod og lavede konfekt med min far. Det hjælper altid på mit julehumør at stå der, nu med mine egne børn, og holde en tradition i hævd. 

Og for at hjælpe mig igennem den sidste snert af arbejde inden jeg smutter, så skal vi da lige høre min all-time favorit julesang - der er ingen andre, der slår den!


    

God (jule)weekend til jer derude i blog-land...

2 kommentarer:

  1. Og lad os lige slå fast. George Michael er ikke bøsse... ;-D
    Lyder ellers som en ret dejlig weekend du har i vente der. Enjoy!

    SvarSlet
  2. Han er lækker uanset hvilket køn, han er til ;-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...