torsdag den 6. december 2012

Fra den kommunale taburet

Jeg arbejder i det kommunale. Er træt af at høre på alle fordomme omkring kommunalt ansatte.

Prøv lige at forstå: Vi har fået strammet skruen så mange år i træk, skåret ansatte og midler væk. Vi løber efterhånden ret stærkt for at få hverdagen til at hænge sammen. Vi har de sidste 2 år ikke fået en lønstigning, fordi vi er steget procentmæssigt 'for meget' i forhold til det private (og kan lige afsløre, at vi altså ikke er i nærheden af at tjene det samme som privatansatte).

Så bliver rigtig træt, når man møder alle fordommene (igen, igen) og kan vælge mellem enten at forsvare sit fag/job eller bare lade personen rable videre og så trække på skuldrene og sige: 'det må være din holdning'.

Overvejer til næste fest/sammenkomst at sige, at jeg er tømrer! (ja, den er plausibel, for en mor i mindstesønnens klasse er på min alder, samme make-up og briller osv. og hun er altså tømrer for real)
Jeg har jo alligevel i forvejen værkstedshumor ;-)

2 kommentarer:

 1. Kan godt forstå dig. Har selv prøvet at arbejde et sted, som alle (a.l.l.e!) havde en holdning til. Og selv om det ikke var kommunalt, så var det også irriterende til sammenkomster - særligt, hvor man ikke kendte folk så godt, så det oplagte var at tale arbejde. Snork. Nu kan jeg så heldigvis sige, at jeg er selvstændig, men det har folk sjovt nok også rimelig mange holdninger til. Og de er ikke blege for at dele dem - uagtet om man har bedt om dem eller ej.

  Måske jeg også bare skulle sige, at jeg var tømrer? Har engang bildt en flok gutter ind, at jeg var beslagsmed, og det virkede fint. Så tømrer virker ikke så far out. Skal vi starte en tømrerbiks sammen så? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lad os det ;-) A og B Tømrerfirma. Lyder da meget godt!

   Slet

Giv mig dine tanker...