fredag den 21. december 2012

Det var så 2012!


Selv om jordens undergang åbenbart er aflyst (?) så rinder det sidste af 2012 snart ud...

Og da jeg ikke kan huske fra næse til mund - og da slet ikke, hvad der er sket for over 1 måned siden, så får I her et musikalsk 'referat' af året der gik. (ja, ja, jeg kunne jo også bare læse alle mine indlæg fra 2012, men dette er bare mere overskueligt)God jul til jer alle :-)

2 kommentarer:

  1. Hahaha, der kom du nemt uden om den årsopsummering :-) Men helt seriøst, jeg kan heller ikke selv huske en klap. Jeg må også finde på en nem løsning til min blog...Og rigtig glædelig jul til dig også!

    SvarSlet
  2. Tænkt hvis jorden virkelig gik under, så var det jo spild af indlæg at finde alt det ;-) god jul til jer også.

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...