mandag den 10. september 2012

Når det virkelige liv tager over...

Jeg er meget optaget af mit 'virkelige' liv for tiden. Der sker SÅ meget - både gode ting, men desværre også nogle knap så gode. Jeg prøver at holde næsen oven vande. Det er ikke af ond vilje, jeg ikke blogger. Og vil så gerne dele nogle af tingene med jer, men skal liiiige have det hele på plads først. Håber I forstår :-)

6 kommentarer:

 1. Det er helt forståeligt. Dér har vi vist alle været.

  FlyveKnus og tanker MD

  SvarSlet
 2. det virkelige liv HAR trods alt førsteprioritet :-) Håber, du er ok. Tanker herfra.

  SvarSlet
 3. Åh.. Lige der er jeg også lige nu. Der sker bare så meget jeg skal forholde mig til. Ved hvordan det er. Knus fra mig

  SvarSlet
 4. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer. De er læst (flere gange) og gik lige i hjertet :-)

  SvarSlet
 5. Jeg kender det...! Og vi skal nok huske dig (er SÅ glad for at I ikke har glemt mig!) - og vi venter gerne, for vi ved jo vi venter på noget godt.

  *KRAM*

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...