mandag den 23. april 2012

Tidsrøver

Jeg har i denne weekend brugt en del tid på min nyeste tidsrøver. Det er ikke Facebook, Twitter, Wordfeud eller Draw It. Næh, det er noget så 'old school' som et puslespil, som den mindste søn fik det i fødseldagsgave. 1.000 brikker i den variant, hvor man skal gætte motivet selv. Dejlig afslappende :-)

 

imag0312

2 kommentarer:

  1. Velkommen på holdet! Der må være noget som gør, at bloggere er helt vilde med at pusle - både Under Overfladen, Volapyk og undertegnede deler denne bedstemoragtige hobby med dig :-)
    Det er også en rigtig god måde at få stressniveauet ned og fokusere på små, hyggelige detaljer. Mine favoritpuslespil er af van Haasterem, men jeg har også været forbi nogle komplicerede kort og nogle fine britiske billeder.

    SvarSlet
  2. Hyggeligt - Jamen jeg er også helt fanget nu ;-)
    Ungerne er heldigvis også med, så vi kan hygge med det sammen. Det er et af de der Wasgij puslespil vi laver, hvor man skal samle det der sker udenfor billedet.

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...