onsdag den 4. april 2012

Noget om alt muligt og god påske

Kan man gå direkte fra vinterstøvler til sandaler? For så vil jeg gerne melde mig på holdet. Jeg har så ondt i foden (pga. nedsunken forfod) og mangler seriøst nogle pæne overgangssko. Jeg kan efterhånden kun gå i mine løbesko, når det med foden er helt slemt. Så nu overvejer jeg, om jeg skal bidrage til statistikken om, at danskerne køber mest tøj & mad i påsken, og lede efter et par sorte sneakers (helst et par Nike Free).

Jeg kan alligevel gå lidt tidligere fra arbejde, da de fleste af mine sager ligger i venteposition, fordi andre holder ferie. Så belastende ikke at kunne få noget afsluttet pga. 2/3 af arbejdsstyrken holder påskeferie (ja, også lidt nede over, at det ikke er mig - kunne have kylet det vækkeur ud af vinduet i morges!). Til gengæld har morgentrafikken været nærmest ikke-eksisterende de her indeklemte hverdage. Underligt nok har det væltet ind med folk her. Ikke så meget til min afdeling, men fridagene (de andres) gør åbenbart, at der er plads til et 'besøg' på kommunen.

Ellers bliver det en stille og rolig påske for mig uden de store aftaler. Torsdag bliver den mindste søn 7 år og det fejres med stor familie-fødselsdag. Vi skal også slappe af, til (endnu) en familiefødselsdag og måske en tur i biografen. Ved ikke lige, hvor meget jeg får blogget. Så vil ønske jer alle en rigtig god påske :-)

imagescal50deq

PS. Er det bare mig eller er spam-mængden faldet lidt på det sidste? Eller holder de også bare påskeferie?

3 kommentarer:

 1. Også rigtig god påske til dig. Den lyder velfortjent. Og tillykke på forhånd med sønnike.

  PS: Jo, man kan godt gå direkte fra støvler til sandaler. Og hvis du gerne vil have et par sneaks, der er seriøst gode at gå i, kan jeg på det varmeste anbefale New Balance 420. De fås også i (næsten) helt sort :-)

  SvarSlet
 2. Måske vi skulle tage på sko-indkøb sammen..? Jeg skal også krappe mig direkte i sandaler nu.. når den værste sne lige får lagt sig forståes.. :D

  Stort rest-påske-knus til dig..!!

  PS.. det er bare dig... *blink*

  SvarSlet
 3. #Øglemor: Tror ikke der er nok støtte under foden (de må helst ikke være helt flade, men skal støtte op omkring 'buen'). Fede ellers ;-)

  #Brownie: Tager gerne en shoppetur. Fik jo slet ikke kigget butikker sidst vi sås... PS. Du har ret - spam er tilbage for fuld styrke :-(

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...