onsdag den 18. april 2012

Krøller eller ej?

Jeg har fint lyst (leverpostejfarvet) hår. Ofte farvet. Jeg har stort set også altid haft kort hår. Meget kort hår. Og tit mange forskellige farver.

Lige nu har jeg langt længere hår. Og det krøller! Især når vejret er lidt fugtigt, som det er pt. Jeg har altid haft det mest glatte hår og har endda haft krøllejern, da jeg var teenager (og det var moderne). Krøllerne kom efter min første graviditet. Nu skal der ingenting til, før håret kruser og har sit helt eget liv.

Dertil kommer at jeg har hår alle vegne. Sofa, tøj, gulv, vask, seng. U name it!

Jeg beholder det lange, fordi jeg egentlig synes det er klædeligt. Og ville gerne have det var nemt. Har opgivet hårtørrer, så må acceptere krøllerne. De kan kun gå ved, hvis jeg føntørrer håret.

Måske er det (for mig) bare omvendt af, hvad man hører: når kvinder bliver/er på vej til 40 år, så bliver de klippet korthåret. Jeg får længere længder, jo ældre jeg bliver?

Kun på mit bryllupsbillede vil jeg tro, at håret er længere end nu. Jeg har ikke haft langt hår siden jeg var 7 år. Og det er længere end her.

Jeg har lige fået det klippet igen. I en asymetrisk frisure, så det trods alt er rundt om øret i den ene side og kort(ere) i nakken. Så må vi se, hvor længe jeg kan holde det ud :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...