onsdag den 8. september 2010

Substans...

Jeg har længe synes, at der manglede lidt 'tungere' indlæg på bloggen. Jeg har ideérne, men ikke tiden :-( Derfor bliver det meste af, hvad jeg smider herinde, ikke som hensigten oprindelig var med bloggen. Nogle gange må man bare acceptere, at der ikke er plads til alle de gode intentioner i ens liv. Så derfor har jeg besluttet, at 'slutte fred' med den dårlige samvittighed og sige, at der hvor jeg er lige nu i livet, der er ikke plads til seriøse, lange og meningsfyldte blog indlæg. Det skal nok komme, det er jeg sikker på. Men indtil da vil der være en del indlæg, der ikke handler om andet end fedt tøj/dullegrej og små episoder i mit liv. Ikke at det også kan være interessant. Det var bare ikke hovedformålet med at oprette bloggen. Jeg håber, I alligevel læser med. Jeg har overvejet helt at lukke ned, men det synes jeg alligevel ikke - jeg har brug for et sted at dele nogle ting, selv om det kun er de mindste detaljer eller indlæg uden den store substans. Og selv om der ikke nødvendigvis er nogle i den anden ende :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...