fredag den 7. juni 2013

6-3-0

6 indlæg på bloggen i maj måned. Det er virkelig sløjt for tiden. Men solen skinner og jeg har virkelig travlt med arbejde og den nye lejlighed. 

3 ture til IKEA på 3 uger er det blevet til. Og jeg er bare ikke fan af at gå i IKEA. Får nærmest myrekryb når jeg nærmer mig indgangen. Jeg magter ikke alle de dimser og al den stillingtagen, sådan et sted kræver. 
0 løbeture i en måned nu. Og det er virkelig ikke godt. Især fordi jeg skal løbe et lille løb om mindre end 2 uger. Og jeg ikke lige har tid til at træne. Den næste uges tid går nemlig med Bakke-tur, udflytning pga. gulvslibning og 2 skole-sommerfester... Og arbejde selvfølgelig. 
Overvejer en blogpause sommeren over. Bare for ikke at have så dårlig samvittighed. På den anden side kan det jo være, at I alle alligevel er ude i det gode sommervejr og slet ikke har tid til at læse blogs ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...