mandag den 28. november 2011

Vinder!

Har helt glemt at fortælle at jeg vandt! Jo sgu, herovre og i lørdags fik jeg hentet pakken. Jeg vandt en fin øjencreme, mascara og en gel-liner fra Bobby Brown. Et mærke jeg (indtil nu) aldrig har prøvet. Desværre var der ikke nogen pensel med til lineren, så måtte lige investere i én selv.  

 

bobby-brown

(Beklager den dårlige fotokvalitet - billedet er taget med mobil)

 

I dag har jeg (som jeg lovede Anette) prøvet den der gel-liner. Det var nemt! Nemmere end jeg umiddelbart troede. Og jeg tror allerede, jeg er 'hooked'. Man kan lave en virkelig flot (lige) streg med den.

Tror stadig jeg beholder mine blyanter til smokey eyes, men kan forestille mig, at denne her er virkelig god til en flot festmake-up eller til et enkelt daglook uden skygge. Nu venter bare testen - om stregen løber eller holder hele dagen! 

 

Du kan også vinde! - kig over til Anette og vær med i hendes adventskonkurrence :-)

2 kommentarer:

  1. Dejligt at det fungerer med gel-eyelineren, for præcis med den her er det vel lært efter et par ganges forsøg, ikke?

    SvarSlet
  2. Jo, jeg synes det var nemt... øver mig stadig lidt med den 'tykke' streg og i morges fik jeg lidt for meget på penslen, men er super glad for den :-)

    SvarSlet

Giv mig dine tanker...