torsdag den 24. november 2011

Snork...

Jeg er simpelthen så træt for tiden, så selv om jeg tit får alletiders idé til et blogindlæg, så når jeg slet videre med det, for om aftenen er jeg bare helt færdig!

Jeg ved ikke om det er mørket, de korte dage eller for lidt motion, men faktum er at jeg har meget svært ved at holde øjnene åbne, når først vi passerer kl. 20 21. Min krop er tung og slap og energiniveauet er på minimum så snart vi rammer eftermiddagen.

Hørte i radioen at mange i Danmark netop lider af manglende energi og træthed, fordi vi ikke er nok ude i lyset/solen. Tja, for mit vedkommende er det svært, når jeg arbejder på kontor hele dagen og solen ikke har været fremme i over en uge nu!

Har seriøst overvejet nogle vitaminer eller et tjek om jeg har jernmangel. Noget må der gøres! Ellers ender det med, at jeg falder i søvn inden ris a la manden juleaften!

snork1
Jeg har ikke brug for denne, men den kan erhverves på ASOS ;-)

4 kommentarer:

 1. Jeg har hørt, at D-vitamniner skulle hjælpe lidt på det...

  Sov godt :)

  SvarSlet
 2. Hvis du har mulighed for det, så gå en tur i frokostpausen. Bare 10 minutter udendørs midt på dagen har god effekt, også selv om det er gråt og overskyet.

  Og hvor jeg kender det..! Man burde bare have lov til at gå i vinterhi på denne årstid ;)

  SvarSlet
 3. D-vitaminer, kære Birgitte. Benita har helt ret.

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt høre, at jeg må ud og købe nogle vitaminer ;-) men vil så også sige at en weekend med hovedpine og ondt i kroppen og dertil hørende 12 timers søvn har også gjort godt!

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...