onsdag den 7. juli 2010

Det virker!

Selv i varmen, så virker den upåklageligt! Jeg troede ellers ikke det skulle være muligt, at slippe af med øjenskygge, der løb og samlede sig i 2 streger på låget, men takket være et tip fra en make-up artist, går jeg nu glad igennem hele dagen med den perfekte skygge:

mac-ncollect-paint-pot-02

4 kommentarer:

 1. Det tip, ville jeg da være glad for at kende. :)

  SvarSlet
 2. Jamen, du skal bare smøre den på øjenlåget, tørre et par minutter og så på med den almindelige skygge. Jeg fik også fin vejledning der hvor jeg købte den (Magasin). Cremen er fra MAC og produktet hedder Paint Pot :-)

  SvarSlet
 3. Super :) Så takker jeg da for et godt tip

  Hilsner fra morsdilemma

  SvarSlet
 4. Kanon tip!
  Jeg har af samme grund ikke gået med øjenskygge længe, orker ikke stregerne. Kan lige tippe om en mascara hvis nogen har problemer med mørke skygger under øjnene, her er i de svedige tider. Den hedder Kanebo 38 grader og smatter på ingen måde ud. Bedste mascara ever;o)

  SvarSlet

Giv mig dine tanker...