fredag den 30. juli 2010

Agurketid?

Altså, der sker ikke så meget i mit liv for tiden. Kæmper med de ekstra kilo og den sunde kost, arbejder en del, er stadig ferie-træt og savner ungerne, som er på ferie med deres far (og som man ikke hører noget fra, trods at man selv gjorde et stort nummer ud af, at de huskede at ringe og skrive til ham, da vi var på ferie - er det takken spørger jeg bare?!!).

Får dårlig samvittighed hver gang jeg nærmer mig min lejlighed, som virkelig trænger til oprydning og efterfølgende rengøring.

Jeg kan bare ikke tage mig sammen til en skid ;-) er vist blevet lidt af et brokkehoved. Måske jeg bare skulle tage mig selv i nakkehårene og få lavet lidt hjemme i weekenden... men lørdag lover de godt vejr og vil jo gerne vedligeholde min brune kulør... for h*

Nå, men før det hele går op i overspringshandlinger og brok, så god weekend til alle jer derude - jeg ved, at jeg i hvert fald trænger til den :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...