tirsdag den 8. januar 2013

Hemmeligheden

Jeg har holdt på en hemmelighed i rigtig lang tid. Noget jeg ikke har kunne fortælle jer om, selv jeg dælme har haft lyst mange gange *.

Jeg har deltaget i et tv-program. Et nyt underholdningsprogram (en programserie med 8 afsnit), der bliver sendt på TV2.

Det er jo et stykke tid siden optagelserne sluttede. Og programmet er blevet redigeret. Og i går fik vi grønt lys for at reklamere for programmet...

Programmet hedder "De hemmelige trin" og handler helt basic om at streetdanser Toniah Pedersen skal lære de mest umage og usandsynlige danskere at danse.

Enter 'kontor-damerne'. Sammen med 4 kollegaer blev vi alle fulgt i hoved og r*v i næsten 1 måned af tv-hold, kamera, interviewere, dansere og ikke mindst korreograf.

Det har absolut været en oplevelse for livet. Hårdt til tider (ej, who am I kidding - det var nogle af de hårdeste uger af mit liv), med masser af fravær fra familie, venner og arbejde, med søforklaringer - bortforklaringer - hvide løgne og et koordineringsarbejde, så I tror det er løgn. Men også en masse træning, nye mennesker, sammenhold og fantastiske oplevelser.

Jeg tror ikke, jeg vil skrive mere nu. I må se programmet, når det kommer. Programrækken begynder i uge 7 og det program, jeg er med i, er blandt de første 3 programmer.

Håber I vil synes om det. Det har i hvert fald været sjovt at være med i :-)


*og jeg har dælme også haft mine overvejelser, om jeg skulle skrive det herinde. Så anonymiteten ryger lidt. På den anden side er jeg jo venner med en del af jer på FB, så det går nok...

12 kommentarer:

 1. Det var så nu, jeg godt gad at have TV2! Må se det på Sputnik eller nåwet. Spændende!!! Blev du en haj til at danse, så - må du afsløre dét? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså... skal vi sige, at jeg ikke var helt umulig til at begynde med. Og jeg var tilfreds med min indsats :-) (har jo gået til jazz-ballet i mine unge år, så lidt trin kunne jeg finde ud af, haha...)

   Slet
 2. Ej der glæder jeg mig til at se! Fedt... Ville SÅ gerne lære at danse (så nu er mine børn sat til at udleve moderens dansedrømme og går derfor begge til dans med rytme i). Husk os på det, når vi nærmer os.
  Ps: øglemor - vi har TV2. Du kommer bare tilbage til dit gamle hood til kaffe og tv :-).

  SvarSlet
  Svar
  1. Streetdance er i virkeligheden ikke noget man kan danse til fester mv., men jeg har bestemt fået blod på tanden og ville så gerne gå til det fast. Men det er i KBH det sner og det passer ikke rigtig ind med mine børn, transport mv...
   PS. prøver også at få min mindste søn til at begynde. Han er virkelig et talent!

   Slet
 3. HOLD nu op det glæder jeg mig til at se. Hvor er du sej og hvor lyder det hyldende morsomt. DANS = life.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo et underholdningsprogram, så mon ikke det bliver lidt sjovt ;-)
   Og ja - dans er virkelig blevet min yndlingsform for motion...

   Slet
 4. AAAARJ, for hrelved, BB... den så jeg ikke lige komme. Thumbs up - du er f... sej, du er!!!

  Det skal jeg helt sikkert se!!!

  Flyveknus fra MD

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, det er jo heller ikke noget, jeg ville melde mig til normalt. Er normalt slet ikke så udadfarende. Men blev lidt lokket. Og da omfanget gik op for mig, var det ligesom for sent at melde fra ;-)
   Knus

   Slet
 5. Lyder da sjovt! Det vil jeg prøve på at huske

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sjovt at være med til. Så er spørgsmålet om det bliver lige så sjovt, at se sig selv kage rundt på tv i prime-time ;-)

   Slet
 6. Årh, hvor sjovt! Det gad jeg godt prøve :-) Og jeg skal da helt klart sidde og holde øje med BB fra Vestegnen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sjovt Line... og hårdt af helv.. til.

   Slet

Giv mig dine tanker...