tirsdag den 29. maj 2012

Man skulle tro det var mandag!

... skal lige have det sidste mascara på, inden jeg skal ud af døren. Har lidt travlt (som sædvanligt). L*rte pollen får mig til (igen, igen) at nyse, med det resultat at jeg har mascara under hele øjet. Af med concealer mv. og forfra igen.

Får sat håret og kommer i tanke om, at jeg skal cykle, så på med hjelm og farvel til sat hår.

Kommer op af kælderen, bare for at konstatere, at det regner (!) og jeg nok kommer til at fryse lidt i de klip-klappere, jeg af vane har stukket fødderne i (hvor blev det solskin også af - jeg spørger bare?!!)...

Ankommer til arbejdet uden de store uheld - er ellers ekspert i at slå fødderne, når jeg cykler i klip-klappere.

Glæder mig ikke til senere, hvor jeg kan tage endnu en tur i regnen. Glæder mig faktisk bare mest til at gå i seng og vågne op til en dejlig onsdag :roll:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Giv mig dine tanker...